Wonen in Lenna

Aan de rand van Wolvega, middenin het groen, staat de voormalige serviceflat Lenna. Het gebouw ondergaat momenteel een ware metamorfose. De appartementen worden volledig gerenoveerd.

Na de renovatie worden er 90 appartementen opgeleverd als zelfstandige seniorenappartementen. Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar wel genieten van de ontmoetings- en servicemogelijkheden van Lenna? Kom dan wonen in Lenna!

Samenwerking

Een deel van de appartementen zijn bestemd voor Zorghuizen Noord Nederland en Uniek Talent. In deze brochure leest u meer over hen. Daarnaast vestigt zich restaurant Bruisss in Lenna. Het restaurant is het hart van het gebouw en serveert heerlijke maaltijden. ‘Ook voor een hapje en een drankje kunt u in dit unieke restaurant terecht. Tevens is in Lenna, wanneer u daarvan gebruik wilt maken, een facilitaire dienst aanwezig die u kunt inschakelen voor hulp met de schoonmaak van uw appartement of bij het doen van de was.

Het nieuwe concept laat Lenna weer bloeien! Lenna wordt een levendig wooncomplex waar iedere dag van alles te doen is. Welkom in Lenna!